Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivut ovat vielä kesken. Juttelemaan saa tulla :)

Klaanit

Häiveklaani

>> Tutustu kissoihin <<

Kissoja: 12, joista 00 liittyneitä (6 naarasta ja 6 kollia)

Kissat: Häiveklaanin kissat ovat monesti solakoita ja lyhytkarvaisia. Turkin värit kuuluvat usein harmaisiin ja valkoisiin sävyihin, ja heidät tunnetaan enemmänkin nopeudesta ja ketteryydestä, kuin voimasta. Heidän taitoihinsa kuuluu uiminen. Häiveklaanin kissoja on monesti pidetty melko itsenäisinä ja viileinä.

Reviiri: Häiveklaanin reviiri on suurimmaksi osaksi niittyjä ja aroja. Lehtimetsää löytyy jonkun verran, ja jokia ja puroja on runsaasti. Reviirin keskiosista löytyy suuri lampi, jonka läheisyyteen korkeammalle alueelle, pensaiden suojaan, on rakennettu Häiveklaanin leiri.

 

Tuhkaklaani

>> Tutustu kissoihin <<

Kissoja: 12, joista 00 liittyneitä (7 naarasta ja 5 kollia)

Kissat: Tuhkaklaanin kissojen joukosta löytyy runsaasti etenkin mustia ja harmaita kissoja - tummat värit hallitsevat tätä klaania. Tuhkaklaanilaiset ovat monesti hyviä taistelemaan, ja heiltä löytyy runsaasti voimaa. Tuhkaklaania on monesti pidetty yhtenä julmimmista klaaneista, sillä se harvemmin antaa tunkeilijoille armoa.

Reviiri: Tuhkaklaanin reviiri on pääasiassa metsää: puista suurin osa on mäntyjä ja lehtipuita. Suuri osa tästä klaanista on palanut aikoja sitten, eikä sen tilalle ole ikinä kasvanut juuri mitään. Tuhkaklaanin leiri sijaitsee korkeiden mäntyjen alla, tiheässä pensaikossa.

 

Kanervaklaani

>> Tutustu kissoihin <<

Kissoja: 12, joista 00 liittyneitä (6 naarasta ja 6 kollia)

Kissat: Kanervaklaanin kissat ovat useasti punertavia tai ruskeita. Heidän taitoihinsa kuuluu etenkin metsästäminen ja kiipeily. Kanervaklaani tunnetaan muiden klaanien keskuudessa klaanina, joka ottaa mukaansa kaikki ulkopuoliset ilomielin.

Reviiri: Kanervaklaanin reviiri on lehtimetsää, joskin mukaan mahtuu muutamia mäntyjä. Heidän leirinsä on rakennettu usean kaatuneen puun, joita nykyään jo ympäröi tiheä pensaikko, luo.

 

Kaikuklaani

>> Tutustu kissoihin <<

Kissoja: 12, joista 00 liittyneitä (6 naarasta ja 6 kollia)

Kissat: Kaikuklaanilaisten joukkoon kuuluu hyvin erinäköisiä kissoja, mutta harmaita värejä on suosittu klaanissa jo pitkään. Klaanin jäsenillä on monesti lihaksikkaat takajalat ja muutenkin kestävyyttä ja voimaa.

Reviiri: Kaikuklaanin reviiri on rajoillaan tasaisia niittyjä, mutta syvemmälle tultaessa muuttuu se nopeasti kallioiseksi alueeksi, ja sitä rajaavatkin sen pohjoispuolelta vuoret. Klaanin leiri sijaitsee vuoriston luona, suuressa luolaverkostossa jota ei ole edes kokonaan vielä tutkittu.

©2019 Tähtisielu - suntuubi.com